perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kuulumisia

Oisin jo eilen tullu kirjottelemaan, mutta netti oli niin hidas niin en päässy joten kerron teille nyt parin päivän kuulumiset!

Maanantaina käytiin joku 45min maasto. Minä menin Evellä, Lotta Taavilla ja äiti Wallella. Maasto oli aika rauhallinen koska äiti oli mukana, mutta otettiin silti pari ravipätkää :)

Tiistaina Taavilla oli vp, mutta Evellä hyppäsin pikkasen. Otettiin eka puomeja ja ne meni tosi hyvin Eve katto tosi hyvin mihin astuu ja ei kolistellu puomeja yhtään. Sitten otettiin ristikoita ja ne meni niin hyvin että laitettiin 60cm pysty ja sen meni kans tosi hyvin, vaikka eka meni ohi :) Mutta Eve yllätti iloisesti kun eihän sillä ole meillä aikaisemmin hypätty ja ei tiedetä ohko vanhassa kodissa.

Kuvat on ottanu tätini Sini :)






ohi men!!





Keskiviikkona menin Taavilla vähän koulua, mutta kenttä oli vähän huonossa kunnossa niin ei pystynyt menemään kun uralla niin ei oikein sujunut. Sain kuitenkin otettuun kaikki askenlajit läpi.

Eilen sitten käytiin vaan semmonen rento puolen tunnin maasto Lotan kanssa.

Täänään oli aamusta isojen kengitys ja kohta lähetään keilaamaan eli hevosten liikutus menee illalle ja koitan nyt viikonloppuna tehä meijän hepoista sen jutun minkä lupasin  (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti