torstai 14. maaliskuuta 2013

Kaikenlaista

Sunnuntaina viimeisimmän kirjottelun jälkeen käytiin isoilla hepoilla maastossa. Mentiin semmonen tunnin lenkki ja siinä ravailtiin ja vähän päästeltiin laukkaakin.Taavikin on nyt ruvennut käyttäytymään kun ollaan laukkailtu maastossa, se ei enään jarruttaessa protestoi pukittamalla vaan pysähtyy aika nätisti ja sitten sen laukkapätkän jälkeen ei hötkyile vaan kävelee rauhassa :)

Maanantaina menin pikkasen puomeja ja ne meni hyvin ja Taavi jopa innostui hieman laukkapuomeista :) Tiistaina menin koulua ja meni ihan ok. En ottanu laukkaa ollenkaan kun työstin ravissa ympyrällä ettei työnnä lapaa ulos.

Eilen eli keskiviikkona kävin Evellä semmosen reilu puolen tunnin maaston jossa pikkasen ravailin mutta muuten kävelin. Ja Taavia juoksutin kentällä eka alkuravit liinassa ja sitten sai laukata vapaana :) Tänään menin Taavilla rennosti kentällä. Alussa vaan rennosti ravia, sitten vähän laukka siirtymisiä ja lopussa kaheksikolla pidemmällä ohjalla ravia (:

Huomenna Taavilla on vp, koska aamupäivästä on hieronta. Evellä keksin sitten jotain, varmaan kentällä vähän pyöriskelen :)



Minni <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti