lauantai 23. maaliskuuta 2013

Rentoa ratsastelua

Piti vähän muokkailla tuota tekstiä hepoista. Varmaan moni huomasikin, että Eve puuttui kokonaan listasta kun ihan kokonaan unohdin :D Mutta nyt sekin on kunnossa (:

Mutta tähän viikkoon! Viikko on ollut aika rentoa menoa koska kenttä on kova ja en siinä Taavilla oikein viitsi laukata joten treeni on ollut aika ravi painoitteista. Treenit on menny muuten ihan mukavasti ja Taavi on toiminut hyvin :) Eveä ei ole hirveästi liikutettu. Lotta taisi käydä maastossa torstaina, perjantaina pieni kävelytys ja tänään menin kentällä ja meni oikein mallikkaasti :)

Eilisestä kerron sen verran että menin pellolla semmosella auratulla uralla ja muovipussit riivasi meitä :D Lopussa otettiin Eve kävelemään siihen perään, mutta lähtikin Wallen luokse joten tulin Taavi selästä alas ja talutin kumpaakin. Ja eikös Walle tule aidoista läpi ja oli siinä hieman turvaton olo kun pitelee kahta hevosta jotka yrittää lähteä Wallen perään :) Mutta hengissä kuitenkin selvittiin ja muovipussit jätti meidät rauhaan(:

Meillä oli suunnitelmissa mennä tänään maanesille hyppäämään, mutta maneesille vievä tie on vielä niin liukas, että pitää odottaa pari viikkoa. Mutta saatetaan päästä kyllä jo ens viikolla yhelle toiselle maneesille menemään koulua :)

Nyt on ollut mahtavat kelit maastoilla :)

Nam!

2 kommenttia: