sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Viikon tapahtumia

Viimeisimmästä kirjottelusta onkin aikaa yli viikko kun minulla oli kokeisiin lukua niin en oikein kerennyt tulla kertomaan kuulumisia. Taavin kanssa ollaan treenailtu ihan normaalisti ja Eveäkin pikkasen ehitty liikuttaa.

Viikonloppuna ja alkuviikosta kouluilin Taavin kanssa ja tiistaina oli vp. Torstaina käytiin sitten Lotan kanssa Taavilla ja Wallella noin tunnin maasto ja Taavikin pääsi vähän laukkailemaan(: Perjantaina käytiin ilmansatulaa puolen tunnin käyntilenkki eli oli melkein vp. Eilen sitten Erika(Takun puolivuokraaja) Tuli meille ja ratsasteltiin sitten yhdessä Taavi tossa kentällä ja Taavi oli rento ja rauhallinen :) Ja mentiin Evellä ilmasatulaa kentällä joku puol tuntii ja Erika meni loppukäynnit. Evellä ratsastelun jälkeen tuli yks tyttö joka on jo pari kertaa käyny ratsastelee Takulla ja miä oon sitten pitäny sille tuntii :)

Oon kirjoitellu siitä heppa postauksesta jo puolet ja yritän saada sen ens viikonloppuun mennessä valmiiks ja teille nähtäväks (:

Pitäis varmaa ruveta kohta suunnittelee vähän tän vuoden kisoja, mutta tällä hetkellä on yksi ongelma ja se on kenttä, mut pitäis päästä johonkin maneesille hyppää! Varmaan ekat kisat on sitten 21.4 Mikkelissä ellei innostuta lähtee ennen sitä pikkasen kauvemmas.


Sori Anni! :D

2 kommenttia:

  1. kaisu haaistappa! :D
    tässä huomaa täydellisesti kuinka älyttömän vino oon oikeelle..:s

    VastaaPoista
  2. Joo no oothan sä aika vino :D Mut toi oli niin kiva kuva joten oli pakko laittaa(:

    VastaaPoista