tiistai 1. lokakuuta 2013

Kaikenlaista+paljon kuvia!

Ootte jo jonkin aikaan joutuneet kärsimään huonolaatuisista puhelin kuvista, mutta nyt mulla on vihdoin tuoretta kuvamateriaalia treeneistä :)

7.9 tuli täyteen kaksi vuotta taivalta Taavin kanssa :) Ois kiva tehdä jonkinlainen postaus tästä yhteisestä ajasta ja mitä jatkossa tulee tapahtumaan, mutta voi olla että sen tekeminen menee talvelle!



mä oon aina ollu ihan normaali :D





Viime torstaina kävin taluttelemassa Taavia jonkin aikaa ettei ihan vp olisi ollut kun perjantaina oli estevalmennus. Ja oikeastaan ajattelin myös kun keskiviikon treenit meni hyvin niin on kiva lähteä hyvillä mielin estetreeneihin koska mun tuurilla torstaina ratsastuksesta ei olisi tullut mitään :)

Perjantain estetreeneistä ei oo kuvia ja en nyt mitenkään hirmu tarkkaa rupea siitä selittelemään. Alussa Taavi oli ihan perus ratsastaa ja otettiin laukassa parit lähestymiset puomille jotka meni hyvin.  Otettiin parit hypyt myös jumppasarjalle ja meni myös ihan hyvin. Sen jälkeen hypättiin pieniä radan pätkiä ja lopulta pientä rataa. Taavi oli muuten ihan hyvän tuntuinen, mutta lähestymiset meni jotenkin poikkeuksellisen huonosti. Pääasiassa meni hyvin ja saatiin käsky treenata Taavin laukkaa niin että se olisi ns. ylämäki laukkaa ettei semmoista etupainoista. Ja sitten pitää pitää vähän kuntokuuria sen takia että jaksaa hypätä niitä isompia esteitä :) Mutta hyviä vinkkejä saatiin ja eiköhän nyt ainakin syksyn aikana käyä tuolla valmennuksessa (:



Lauantaina menin sitten taas kentälle kouluilemaan. Laukassa treenasin ylämäki laukkaa ja ravissa menin keskiympyrällä ja meni ihan hyvin. Ei ihan niin hyvin kuin keskiviikkona, mutta Taavi oli rento ja muuten hyvä ratsastaa.





tässä näkee hieman eroa normaaliin laukka kuvaan kun jalat nousee pikkasen paremmin












Sunnuntaina käytiin Lotan kanssa Taavilla ja Wallella käyntimaasto noin puolituntia. Menin ilman satulaa ja Taavi oli oikein nätisti vaikka tuuli aika paljon :)

Eilen eli maanantaina menin taas koulua kentällä ja menin pitkästä aikaa sileellä pelhameilla ja laitoin ihan kokeilu mielessä kahet ohjat mut ne oli kokoajan löysällä. Alussa Taavi oli oli aika vänkyrä mut lopussa rentoutui kivasti ja saatiin sitten ihan hyviä pätkiä (:

Tänään menin puolisen tuntia ilmansatulaa ja otin ravia ja vähän laukkaa :) Huomenna on sitten Helin koulutunti ja saa nähdä miten menee koska viimeisin koulutunti oli kesäloman ekana päivänä, hups! Ja torstaina menen itse pitkästä aikaa savelaan tunnille ja siis tallin hevosella. Saa nähdä mitä siitä tulee :D

tui tui <3
(kaikista kuvista kiitos kuuluu Lotalle (: ) +koitan tehä jotain tolle kaameelle bannerille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti