keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Koulukisat ja uutta ulkoasua

Joo lupasin vissii kirjottaa maanantaina koulukisoista, mutta sekin jäi kun mulla ei ollu koulua niin oli sitten kaikenlaista muuta työtä :D

Mutta asiaan! Halusin olla kisapaikalla hyvissä ajoin jotta kerkeän varmasti verkata Taavin hyvin. Taavi vertyikin sitten kivasti ja oli verkassa ihan mukavan oloinen, mutta radalla tietenkin jännittyi kun itteäkin ehkä vähän jännitti. Rata oli omasta mielestä ihan perus ja olin tyytyväinen Taavin. Radasta on muuten vaikea kertoa joten kun saan videon tänne niin saatte itse katsoa :) Sanoin heti äitille kun tulin radalta, että paperissa lukee varmasti jotain rentoudesta ja niin lukikin :) Ja omaksi yllätykseksi paperissa luki paljon siirtymisistä ja kun jälkeenpäin katsoo videolta niin olisi ne kyllä enemmän valmistelua tarvinnut. Mutta positiivista oli se, että mun asennosta tai käsistä ei ollu mitään :) Prosentteja tuli 59,800 joten yli tavoitteen mentiin :D Olisi pitänyt mennä varmaan kaksi luokkaa niin Taavi olisi ollut vielä rennompi, mutta tämä muistetaan seuraavissa koulukisoissa. Ja omasta mielestäni melkein 60 prosenttia ei ole huono ekasta meidän HeB:stä (k.n specialista)



Varmaan huomasitte, että ulkoasu on muuttunut ja erityisen tyytyväinen olen tuohon ihanaan banneriin<3 Varmaan vielä muokkailen ulkoasua muuten, mutta mitäs tykkäätte? Tiedän, että on kovin harmaa, mutta välillä vähän vaihtelua niihin värikkäisin ja saa toki ehdotella miten tulisi vielä kivemman näköinen :)




Stadikka "myday" postaus jäi nyt tekemättä, mutta ostosten esittely tulee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti