lauantai 12. lokakuuta 2013

Koulukisoihin

Täällä meillä ei ole tapahtunut mitään erikoista! Treenit on sujunu pääasiassa hyvin ja ollaankin sunnuntaina  menossa koulukisoihin yrittämään K.N Specialia :)

Viimeviikon koulutunti Taavilla meni hyvin. Tehtiin pientä kahdeksikkoa sekä ravissa, että laukassa. Kaikki laukkapätkät meni hyvin ja lopussa ravipätkätkin oli mukavan rentoja :)

Torstain tunti savelassa ei ollu parhaimmasta päästä, mutta aina oppii jotain uutta. Menin yhdellä vielä Taavia isommalla puokilla, jonka kanssa ollaan kuljettu viimeisimpiin kisoihin. Heppa oli todella erillainen ratsastaa kun Taavi joten varmaan siksi meidän yhteistyö ei oikein pelannut ja oma istunta oli myös jotain aivan kauheeta.

Viime viikonlopun olin isos leirillä ja lauantai oli Taavilla vapaa. Sunnuntaina toteutettiin pitkään aikeena ollut hyppytuokio jossa Jenni menikin Taavilla ja minä hyppäsin Evellä pitkästä aikaa. Taavillahan ei oo meillä olo aikana kukaan muu hypännyt kuin minä ja yksi kokenut tyttö ja minä en nähnyt sitä joten sitten vain katsottiin kuinka Jenni käy :D Mutta Taavi oli nätisti paria spurttia lukuunottmatta ja Jenni sai Taavin kanssa hyviä hyppyjäkin ja taisivat ylittää 70cm tasaokserin :) Evellä ei oltu hypätty pitkään aikaan ja muutenkaan tuo ei ollut kuin kolmas kerta kunnon este hyppelyjä, mutta hyvin meni (: Pari kertaa mentiin ohi esteestä muuten sain pidettyä linjan suorana ja saatettiin hypätä paikaltaan, mutta tärkeintä on että esteestä mennään yli. Even kanssa taidettiin tulla myös tuo 70cm tasaokseri ja päästiin myös portista ja heinäpaali esteestä yli :) Oon tyytyväinen molempiin heposiin <3



Jenni ja Taavi

 Taavin kanssa ollaan treenattu sekä rankasti, että sitten vähän kevyemmin. Keskiviikkona Heli ratsasti  Taavilla. Tykkäsin paljon Helin tavasta ratsastaa ja aijon kyllä jatkossakin pyytää Heliä "läpiratsastamaaan" Taavia.

Torstaina käytiin maastossa Lotan ja Even kanssa ja päästeltiin vähän kun oli semmoinen tie joka oli sopivan pehmeä, ettei liian kova :)

Perjantaina mulla ei ollu koulua ja päätin, että nyt ratsastan pitkään ja treenaan ihan kunnolla. Tarkoitus oli mennä lopussa vielä koulurataa mutta Taavi oli jo niin väsynyt, että annoin sitten olla. Mutta tosiaan tuli kunnolla hiki ja voin kyllä sanoa, että ei ole helpoimpia hevosia ratsastaa niin, että käyttää kunnolla takapäätään. Että ne jotka luulee Taavi menevän automaattisesti oikeinpäin ja takapäätä käyttäen tai edes muodossa niin olette väärässä. Taavia pitää tosissaan ratsastaa jos haluaa sen menevän rehellisesti oikeinpäin ja siksi mekin hömpötellään tuossa kentällä luvattoman paljon mutta nyt otan itseäni niskasta kiinni ja treenaan vähintään kaksi kertaa viikossa oikein kunnolla :)

Tänään otin sitten ihan kevyesti ja menin ilman satulaa ja kertasin kouluradan yhden kerran  :)


Toivotaan, että koulukisat menee edes jotenkin ja en tiedä onko tavoite liian korkea jos yritän saada yli 55 prosenttia :D Eniten pisteitä menee luultavasti pituushalkasijalla kun Taavi menee kahdella uralla ja kun alan korjaamaan sitä niin rupee sitten viskomaan persettä ihan minne sattuu ja ravin lisäyksessä keventämättä, kun se ei vaan suju.

Mutta ensiviikolla on aika kevyt kouluviikko ja sitten onkin syysloma, joten yritän kirjoitella ahkerammin ja koulukisoistakin vaikka maanantaina :)


2 kommenttia:

  1. Olin jo kerinnyt unohtamaan bannerisi, nyt se on banneripajassa ja linkki --> http://3.bp.blogspot.com/-Sb4LZHhmJrk/Ul0Z5XA7_nI/AAAAAAAAFo4/47thjTZJ-Ck/s1600/BAnneri112.png

    VastaaPoista