keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Onnistuneet treenit

Heipati hei!

Nyt tulee pikkaisen viime päivien kuulumisia. Lauantaina Lotta ratsasti taas Taavilla kun jo loppuviikosta kyseli, että saako mennä  :) Sunnuntaina köpöteltiin vain kevyesti maastossa ja pellolla kun ei oikein pakkasessa tehnyt mieli mennä kunnolla.

Maanantaina menin kentällä ja oikeastaan vain taivuttelin ja koitin saada Taavin rennoksi kun tuntui taas yksi kulma olevan hirveen pelottava (: Tiistaina eli eilen päästin Taavin vapaaksi kentälle jotta saisi vähän juosta, mutta tyytyi vain ravailemaan ja vähän laukkailemaan. Kentälle saisi tulla vielä vähän lunta niin sitten pystyisi menemään huoletta laukkaakin kun Taavikin selvästi vähän varovasti meni kun on pikkasen vielä kova.


Tänään suuntasin taas kentälle ja alussa tein siirtymisiä ja sen jälkeen lähdin tekemään keskiympyrällä ympyrän pienennystä ja suurennusta. En muista milloin viimeeksi oisin tehny tätä, mutta se sujui jo heti alusta asti aika hyvin. Vasen suuntaan joka on Taaville helpompi niin meni hyvin, mutta Taavi oli aika raskas edestä. Oikea kierros on Taaville vaikeampi ja rentoutuu siihen paljon huonommin. Se meni kuitenkin odotettua paremmin. Pienellä ympyrällä jouduin vähän vahtimaan ettei ulko lapa lähde karkuun, mutta muuten Taavi oli ratsastettavuudeltaan tosi mukava ja lopussa mulla olikin alla hevonen joka oli ohjan ja pohkeen välissä ja rentokin. Yhdessä vaiheessa meinasi Taavin keskittyminen vähän herpaantua mutta kun sain sen takaisin töihin niin hetken fiilisteli ja sitten taluttelin loppukäynnit maastakäsin :) Tämän päivän treenit olivat varmaan rankimmat loman jälkeen ja pikkuhiljaan päästään kiinni normaaliin rytmiin :) Mutta tänään Taavi oli kyllä super ja toivotaan, että kun hieroja tulee jossain vaiheessa laittamaan lihakset kuntoon niin saataisiin oikeakin kierros sujumaan paremmin!


 Yritän jonkun saada kuvaamaan viikonloppuna valoisalla meidän menoa niin saataisiin pitkästä aikaa tännekkin tuoretta kuvamateriaalia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti