tiistai 28. tammikuuta 2014

Viikonlopun treenit

Lauantaina Lotta tuli kuvaamaan kun ratsastin, mutta kuvat ei ihan onnistunut ja lyhyet videon pätkät mitkä Lotta otti niin on aika pimeitä. Alussa menin taas keksiympyrällä ja pienensin ympyrää aina välillä. Taavi oli taas aika raskas edestä ja vaikka suht rento niin jotenkin vähän levoton. Hetken siinä menin ja pikkasen ehkä parani, mutta oisi voinut olla pikkaen parempi ratsastettavuudeltaan. Lopuksi otin vielä pidemmällä ohjalla reipasta laukkaa pari kiekkaa ja sitten loppuravit :)






Sunnuntaina menin ilman satulaa ja Taavi meni odotettua paremmin. Tein paljon voltteja ja siirtymisiä ja Taavi olikin tosi rento ja kiva ratsastaa :) Maanantaina laitoin kentälle pari puomia ja menin niitä sellaisella ns. kahdeksikolla. Alussa Taavi oli ihan jees ja pikkuhiljaa rentoutui enemmän ja enemmän. Laukka oli tosi energistä ja hetki meni, että sain laukan tavallaan koottua ja puomitehtävä onnistui ilman kaahotusta (: Tänään kävin maastossa kun kerkesin tallille ennen pimeää. En mennyt kuin reilu puolentunnin lenkin ja pääosin käyntiä ja pari ravipätkää.

Nyt ollaan aika hyvin päästy käymään maastossa Taavin kanssa yksinään ilman kaveria. Tietenkin pelottavia kohtia on ja yleensä ainakin puolet matkasta mennään hevosella joka on kuin viulunkieli, mutta ojaan peruuttelut ja muut ollaan saatu pois :)


Video on sitten oikeasti todella epäselvä, mutta toivottavasti näette jotain! Tässä vielä linkki videoon! Ja seuraavan kerran palaan tänne kirjoittelemaan viikonloppuna kun perjantaina pitkästä aikaa Heli tulee pitämään koulutunnin :)

2 kommenttia: