torstai 2. tammikuuta 2014

Katsausta vuoteen 2013 ja tavoitteita vuodelle 2014

Mitä tapahtu vuonna 2013?

Vuosi oli hevosrintamalla hyvin rauhallinen ja kaikki sujui hyvin. Päästiin Taavin kanssa kisaamaanaan ensimmäiset yhteiset aluekisamme ja Eve kehittyi vuoden aikana huimasti :) Alkuvuodesta ajattelin, että olisimme käyneet ennemmän kisoja, mutta laskelmien mukaan käytiin kuusissa kisoissa ja strartattiin kymmenen lähtöä joista kaksi oli koulukisoja. Sijoituksia tuli kolme joista yksi oli alkuvuoden koulukisoissa neljäs ja kaksi muuta ensimmäisistä estekisoista kolmas- ja ensimmäinen sija. Kauden aikana saatiin vain yksi hylky ja päästiin hyppäämään myös meidän ensimmäiset 90cm radat :)

Kuvansin kisat 90cm
 Mutta mahtui vuoteen tietenkin jonkin verran epäonneakin ja oikeastaan loppuvuosi oli se huono aika. Taaville tuli hieman selkä ongelmia ja satula jouduttiin uusimaan. Joulukuun alussa myös tuli tämä mystinen juttu Taavin jalkaan jota ollaan nyt paranneltu kuukauden verran ja toivotaan, että nyt se olisi tiessään eikä palaisi. Ja meinasin ihan unohtaa, että viime vuonna julkaisin blogissa ensimmäisen videopostauksen :)

Tavoitteita vuodelle 2014.

Ensi vuonna aloitamme kisaamisen tuttuun tapaan seura- ja aluetasolla 80 ja 90 luokissa ja kunnes 90 radat rupeaa menemään hyvin ja saadaan nollaratoja on tavoitteena siitryä kisaamaan metriä. Koulupuolella treenataan kovemmin kuin mikään muu vuosi ollaan, sen voin luvata! Olisin tyytyväinen jos loppuvuodesta päästäisiin menemään HeB:tä hyvillä prosenteilla :) Ja näin alussa kierrellään koulupuolella vain seurakisoja, mutta eihän sitä koskaan tiedä milloin aluekisoihin eksytään :D Ja tottakai kehitetään perus ratsastusta ja kuntoa molempien osalta (: Ja itse aijon treenata omaa esteistuntaa!

Sarran koulukisat 4sija :)
Tietenkin tavoitteisiin kuuluu myös, että saadaan uusitalli kokonaan valmiiksi. (kunhan on kunnolla valmista tulee esittelyä videon muodossa) Ja Even kanssa jatketaan samalla mallilla kun viime vuosi ja katsotaan mitä eteen tulee :)

Eve sai myös vuoden aikana kivasti massaa :) (kuva loppukesästä)
Näillä tavoitteilla lähdetään porskuttamaan kohti uutta vuotta ja haluan kiittää kaikkia vuoden aikana auttaneita ja tsempanneita ihmisiä ja perhettäni erityisesti Lottaa ja äitiä jotka auttavat suuresti kisamatkoilla ja muissa hevoshommissa :)

2 kommenttia: