maanantai 6. tammikuuta 2014

Vastaukset kysymyksiin!

1. Tavoitteet taavin kanssa ens kaudelle?
- Alussa hypätään seura- ja aluekisoissa 80 ja 90 luokkia ja kun ysikympin radat rupeaa sujumaan niin siirrytään hyppäämään metrin ratoja. Ja koulupuolella näin aluksi mennään HelppoaC ja -B:tä.

2. Omat hyvät ja huonot puolesi ratsastajana?
- En lannistu helposti ja jos jokin ei suju niin jaksan yrittää uudelleen ja jatkaa seuraavalla kerralla vaikka edellisellä ei olisi sujunut :) Ennen hermostuin todella nopeasti, mutta nykyään osaan hallita itseäni :D Huonoihin luokittelen sen, että jos teen väärin jonkin jutun ja sitä ei heti korjata niin asia vain pahenee ja otan siitä tavan ja voi mennä todella pitkään ennen kuin saan sen pois.

könötys :D
3. Taavin hyvät ja huonot ominaisuudet ratsastaessa? Entä hoitaessa tai muissa tilanteissa?
- Sillä on huono työmotivaatio, ei jaksaisi yhtään keskittyä kun kaikki ympärillä oleva on kiinnostavampaa ja se on todellinen juntti.  Mutta taas kun saat sen oikeasti työskentelemän niin se sitten myös antaa kaikkensa ja yrittää ymmärtää mitä se kuski siellä selässä haluaa. Hoito- ja muissa tilanteissa Taavi on pääosin rauhallinen ja yleensä tottelee mitä käskee jossei ole oikein kiukku tuulella. Huonoja on se, että on hirveän malttamaton jos haluaa kokoajan tutkia joka paikkaa ja joskus adhd-päivinä on vähän sählä :)

4. Mitä teet vapaa-ajallasi?
- No talleilun lisäksi löhöän sohvalla ja teen mitä mieleen tulee :) Tällä hetkellä neulon ja koitan tehdä isoa palapeliä :)

5. Kuka sinua valmentaa esteillä? Entä koulussa?
 - Esteillä Satu Mattila ja Heli Fabritius. Koulussa Heli.

Helin estetunti kesällä.
 6. Kuinka usein käyt valmennuksissa? 
-Kesäisin tavoite on ottaa tunti Heliltä kerran viikkoon ja talvella sitten kentän kunnon mukaan ja Estevalmennuksissa käytiin nyt syksyllä aina kerran kahteen viikkoon.

7. Minkä tasoinen olet ratsastajana ?
-Mitäs nyt uskaltaisin sanoa, koulussa aineskin HeB, EHKÄ  menisi HeA(ainakin pätkiä siitä) ja esteitä menee se 90 ratana ehkä metrikin :)


 8. Kuinka kauan olet ratsastanut?
-Epäsäännöllisesti jo yli 8 vuotta, mutta säännöllisesti kohta 6 vuotta.

 9. Osaatko sanoa mikä on paras muistosi hevosten parissa?
- Ensimmisenä tulee mieleen sarran estekisat kun hypättiin 85cm puhtaasti ja rata oli muutenkin todella hyvä ja kaiken kruunasi kun voitettiin luokka :) Ja titenkin kaikki pitkät ja kunnon maastoreissut missä ollaan käyty niin on jäänyt mieleen :)


10. Mikä hevonen on antanut sulle eniten? Vai osaatko mainita vain yhtä?
- Varmaan Taavi, koska on ollut tähän asti osaavin hepo mikä mulla on ollut, mutta Fasu ja Blaki opetti myös todella paljon :)

11. Onko suurinosa sun ystävistä hevosihmisiä?
-Vaikea sanoa, varmaan aika tasan menee.

12. Kumpi sujuu paremmin, este vai koulu?
- Jaa a, riippuen paljon päivästä sujuuko kouluratsastus vai ei, mutta esteet yleensä menee hyvin. Uskon, että se meidän vahva puoli on esteet :)

13. Kummasta pidät enemmän?
- Silloin kun on ollut pitkä jakso, että kouluratsastus on mennyt hyvin niin se menee kyllä esteiden edelle, mutta  useimmiten esteet voittaa :) Esteissä vain on sitä jotain mikä joskus puuttuu koulusta :D Mutta tietysti  kouluratsastus on myös tärkeää!

14. Viekö oma hevonen/ talli paljon aikaa ja jääkö sulle muuta aikaa käydä esim. kavereilla?
-Kyllähän se aina voimia vaatii, mutta kun hevosia on pihassa ollut jo yli 8 vuotta niin siihen on tottunut :) Voisihan sitä tietenkin kavereille enemmän aikaa olla, mutta hyvin ollaan pärjätty ja kyllä silloin tällöin käyn kavereiden luona, eniten tietenkin Jenni koska asuu parin kilsan päässä ja sinne pääsee vaikka kävellen, koska joskus täältä puskasta kavereille pääseminen on vaikeaa  kun ei ole kyytiä (:

15. Kuka on sun suosikki heppa taavin jälkeen?
- Omista hepoista Walle tulee Taavin jälkeen ja sitten Eve, mutta jos pitää jostain muualta valita niin esim. savelan tallin Notte suokkiin ihastuin loppuaikana kun kävin siellä :)


16. Onks joku heppa josta et tykkää tai tykkäät vähiten?
- Eipä oikeastaan kaikki hepat on joillain tavalla kivoja.

17. Kauan oot blogannut nyt?
- puolitoista vuotta, ei kyllä tunnu siltä :)

Tässä oli nyt kaikki kysymykset ja koitin vastata niihin mahdollisimman kattavasti ja toivottavasti saitte vastauksen kysymyksiinne :) Tietenkin jos jokin jäi mietityttämään nii saa kysäistä (;

    Ei kommentteja:

    Lähetä kommentti