tiistai 14. tammikuuta 2014

Pienoinen postaus

Nyt ei ole edelleenkään tapahtunut mitään ihmeellistä eikä uusia kuvia ole, joten ei ole mitään kirjoitettavaa. Ajattelin kuitenkin pienen postauksen tehdä, ettei tule hirveän pitkään taukoa.

Vielä ollaan otettu vähän rennommin ja näyttää siltä ettei jalka reagoi enään mitenkään, että eiköhän tossa kun kelit paranee niin päästä taas normaaliin rytmiin :) Lotta ratsasti sunnuntaina Taavilla ja niillä meni tosi hyvin, yhtä pyrähdystä lukuun ottamatta :) Muuten ollaan joko maastoiltu tai kentällä hieman jumppailtu.

Ratsastuksen on mennyt välillä hyvi ja välillä ei ole sujunut yhtään. Nyt oon jonkun aikaa miettinyt jos kokeilisi joitain muita kuolaimia kuin kolmipaloja esim. suoraa kumikuolainta tai applea. Kun tuntuu, että Taavi ei oikein halua ns.tukeutua tuohon kuolaimeen. Kun taas jos menen pelhameillla niin Taavi uskaltaa tukeutua niihin ja luultavasti kyse ei ole siitä, että pelhami olisi kovempi koska yhdellä ohjalla käytettynä se ei ole kolmipalaa paljoa kovempi. Mutta kattoo nyt mitä saan aikaseksi ja neuvoja saa antaa, jos jollain vaikka olisi kokemusta tälläisestä :)



Tekee hirveesti mieli hyppäämään :) <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti