torstai 13. syyskuuta 2012

Esteitä

Maanantaista en muista yhtään mitä tein! Mulla on varmaan dementia:)

Mutta sitten tiistaina Taavi pääsi lempipuuhaansa elikkä hyppäämään ja tällä kertaa ei mitään ristikkoa vaan ihan kunnon esteitä. Kävin laittamassa kentälle neljä estettä. Pitkälle sivulle laitoin sarjan jossa oli pysty ja okseri ja sitten oli portti ja pysty.
     Verkkasin siinä Taavia ravissa ja laukassa ja tuntu ihan kivalta! Sitten ruvettiin mennemään yksittäistä estettä joka oli ehkä 60cm. Taavi oli jo siinä aika innoissaan ja kaahotti aina vähän ennen estettä ja yhet pikku pukitkin siinä tuli(: Sitten menin jokaisen esteen erikseen ja sitten rupesin menemään pientä rataa. Menin itseasiassa kahenlaista rataa. Hypyt meni kivasti ja Taavi oli loppuraveissakin tosi kiva:) Tosiaan kaikki lähestymiset meni hyvin eikä Taavi puottanut kuin verkkahypyissä. Tossa tommoset rata mallit ja laitoin vielä nuolet että mistä oon menny :)




Keskiviikkona menin ilman satulaa vähän ympyröitä ja kaikenlaisia väistöjä ja meni tosi kivasti:)
Tänään en sitten menny mutta taluttelin ja kylmäsin jalkoja. Hieroja tuli taas hieromaan Taavia ku viimeeks oli tosin pieniä jumeja ja nyt Taavilla olikin jostai syystä kakki kunnossa ei mitään jumeja. Mutta voi johtua siitä että sen jälkeen kun hieroja kävi niin oon yrittänyt saada ratsastaessa Taavin menenmään oikein päin niin olen omasta mielstäni onnistunut aika hyvin (:

Ja sitten vielä vähän kuvia hypyistä :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti