sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Taas pitkä tauko

Nyt on taas ollu viikon taiko mutta en oo vaan yksinkertaisesti ehtiny.

Maanantaina

Menin kevyesti ympyrällä ja yritin saada Taavin menemään oikein päin ja muutenkin rennosti. Se meni ihan kivasti ja en edes laukannut kun meni rennosti ravissa. Loppukäyntien aikana satoi kastuttiin vähän:)

Tiistai

Taavin ex-omistaja tuli kattomaan Taavia. Sen jälkeen taluttelin sitä vähän kentällä semmoilla et se oli vapaana. Taavi seuras tosi hyvin ja ravaskin mun perässä ilman narua:) Kun olin lähössä tallilta nii pikkuveljellä oli ongelmia Takun kanssa niin menin auttamaan ja joduin menee Takun selkääkin kun ei totellut:)

Keskiviikko

Keskiviikkona kaverini Jenni tuli ratsastamaan Taavilla. Miä menin eka joku puol tuntii Ja sitten Jenni meni. Taavi oli ihan kiva molemmilla ja meni nätisti.



Kentällä oli puomeja nii menin pari kertaa:)







lisäsin hienon taustan takia


Torstai

Menin koulua taas eka meinasin et oisin hypänny mut en sittenkään hypänny. Menin ilman jalustimia ja tein vähän kiemurauria ja voltteja. Taavi rentoutui tosi kivasti ja oli muutenkin kaikinpuolin herkkä. Lukassa menin jalustimilla koska yritti vähän pukitella. Pistin sitten sen kunnolla töihin ja laukkasin jonkun 10 minsaa putkeen. Loppuraveissa rupes taas satamaan ja kastuttiin mutta tätä tää suomen syksy on :)

Perjantaina

Menin jonkun puol tuntia ilamn satulaa ravia ja yritin vaan saada eteen-alas.

Lauantai

Taavilla oli vapaa päivä koska olin isos koulutuksessa:)

Sunnuntai eli tänään

Käytiin pitkä n.tunnin käyntimaasto. Alussa Taavilla oli taas vähän vaikeuksia lähteä maastoon mutta lopussa kulki hyvin eteen päin ja kotiin päin kauhea kiire niin kuin aina(: Sillä aikaa kun kylmättiin heppojen jalkoja ne sai syödä vihreää heinää:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti