torstai 20. syyskuuta 2012

Takaisin Taavin luo

Eilen siis tulin sieltä lomalta bussilla seitsemän maissa ja nejän tunnin istuminen ja vähän jänniä tilaneita siinä välillä. Melkein heti kun olin tullut niin mentii hoitaa hepat yöunille.

Jenni oli käyny Taavilla sunnuntaina ja sitten eilen mut eilen ei pystyny mennä kuin maastossa kun oli satanut ja kenttä oli huonossa kunnossa. Oli menny vissii ihan hyvin ja Taavi oli osannu käyttäytyä maastossa.

Tänään sitten menin aluks maastossa jonkun puol tuntii ja menin vielä hetkeks kentälle kun siinä pysty menemää. Ravailin siinä vähän ja tein vähän ympyröitä ja muita en mitään kummempaa. :)

Ja sillo maanantaina kun en muistanu mitä tein nii juoksutin Taavia liinassa. Meni ihan normisti ja laukassa vähän riehu mut muuten ihan normaali.

Huomenna meen varmaan koulua. Ja  MRA:n kisoihin on tullu se kisakutsu niin meen jos kaikkki menee hyvin niin 70cm ja 80cm  ja savelassa ois esteharkkakisat lauantaina mutta en tiiä meenkö. (: Ja muuten pikapuoliin tulee se kouluratavideo niin sitten näätte sen :)

Kisoista pari kuvaa:

verkassa

palkintojenjaossa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti