lauantai 29. syyskuuta 2012

piiiitkä tauko

Taas on ollu pitkä tauko ja nyt aijonkin kertoa pitkältä ajalta meijän kuulumiset mutta en kovin tarkkaan.

En kyllä enää muista mitä viimeviikonloppuna tein mutta sen verran muistan että oli vähän huonoja kelejä ja ei pystyny kauheen rankasti menemään niinkuin oikeestaan tääkin viikko.

Näillä lähi viikoilla oon käyny paljon maastossa, tiistaina taisin mennä kentällä kun siinä pysty menemään. Menin eka ympyrällä ravia ja sitten lopussa tein siirtymisiä käynti ravi, en laukannu ollenkaan. Ja sitten keskiviikkona juoksutin ja Taavi oli vähän pukkituulella:) Torstaina menin maastossa jonkun 45 minsaa ja lotta oli mukana taluttamassa wallea ,mutta silti ravailin aina välillä vaikka lotta ei wallen kanssa! Perjantaina menin ilman satulaa jonkun puoli tuntii ja sitten lähin kattoo yhtien tuttavien kanssa valmennusta mikkeliin. Oli ihan kiva käydä kattoo sitä:)

Tänään menin sitten kentällä ja menin alussa vaan reipasta ravia niin että Taavi liikku. Laukkasin niin että tein käynti laukka ravi siirtymisiä niin että nostin kännistä laukan ja laukasta menin raviin ja sitten taas käyntiin ja sitten  menin lopuks rennosti ravissa kaheksikkoa. Meni tosi hyvin ja lukan nostot onnistu tosi hyvin. Ratsastuksen jälkeen pesin Taavia vähän ja muuten puunailin sitä huomisia kisoja varten. Sitten vielä putsailin vähän varusteita ja ennen ratsatusta  leikkasin vähän Taavin harjaa.

Mutta kohta on lähettävä hoitaa iltatalli. Ja huomenna jos kerkeen tulee joitain kuvii kisoista ja sitten se koulukisa video vihdoin !!! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti