lauantai 15. syyskuuta 2012

säikähtelemisiä

Eilisestä päivästä kerron sen verran että menin kentällä koulua ja tein kumpaakin päätyyn voltit, toiseen vähän isomman ja toiseen pienemmän. Menin sitä hetken ravissa ja Taavi meni aika rennosti. Sitten rupesin menemään kaheksikkoa ja siinä aina välillä nostelin laukkoja ja sekin meni ihan kivasti vaikka laukassa yritti välillä lähteä. Lopussa laitoin semmoset apuohjat en nyt tarkkaan muista minkä nimiset mutta kokeilin niitä kun olin semmoset tilannu oikeastaan juoksutusta varten niin Taavi ei oikein hokannu niitä ja en viittiny kauheen tiukalle vetää että ois menny oikeinpäin.

Tänään menin aamutallille ja annoin kaurat ja Takulle heinäää kun se on semmoilla nyt että ei saa syödä vapaasti häkistä. Sitten kylmäsin Wallen jalat ja lähin viemää Taavin kävelylle koska en ehi ratsastaa kun ollaa lähössä lomalle nii Taavia liikuttaa nyt keskiviikkoon asti Jenni ja Lotta:) Takas tullessa Taavi säikähti jotain ja koko loppumatkan sain pidätellä ja roikkua narussa ettei lähe karkuun :) Sitten menin talliin ja laitoin kaulakappeleen Taavin loimeen ja laitoin sen sille päälle ja sitten laitoin vielä päkkäritnetujalkoihin ja vein tarhaan.

Nyt en siis varmaa kun vasta ens viikonloppuna kirjoita! (: Ja tein nopeesti tommosen uuden jutun tohon mutta toi on vaan väliaikainen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti