perjantai 9. marraskuuta 2012

Hömpöttelyä

Unohin sillo viime postauksessa kertoa jo kahden viikon takaisesta treenistä ku menin kentällä ja kouluilin jotain tai siis en meinannu kertoo siitä mitenkään tarkasti, mutta kuvia mulla on teille:) Jos oikeein muistan nii menin aina päätyihin vaan pääty-ympyrät ja itelläni ei ollu jalustumia. Meni ihan kivasti, mut laukassa Taavi ei meinannu jaksaa keskittyä mutta kyllä se lopussa jotenkin onnistu!




joskus sujuu ...

... ja joskus ei! :)




ilmeellä:)

  Lauantaina juoksitin Taavia kevyesti piuhojen kanssa. Sunnuntaina menin kentällä vähän aikaa ja en jaksa edes kertoo siitä ku se meni niin huonosti ettei oo Taavin kaa varmaan koskaan mennny niin huonosti :( Yritin tehä ihan helppoo juttuu et katkasin kentän puolenvälin jälkeen ja sitten tein sinne vastavoltin, mutta kun ei sujunu nii ei!

  Sitten taas maanantaina menin koulua myös ja Taavilla oli han eri meininki! Rentoutui heti alussa jo tosi hyvin ja muutenkin meni tosi ihanasti koko tunnin:)<3 Laukatkin meni tosi hienosti!

  Mutta siis tää viikko on taas ollu semmosta vaihtelevaa liikutusta. Keskiviikkona oli vp ja tiistai, torstai ja tänän oli maastopäiviä. Tänään mentiin kyllä hetki kentällä mut se oli tosi kova ja ei pystyny ravaamaan nii mentiin sitte lopuks maastoon ja mukana oli kaverini Jenni ja Eve(:

  Tänään ennen ratsastusta käytiin mikkelissä ku meiltä loppu koulu jo 12 nii ostettiin Taaville toppaloimi, semmonen pinkihtävä ku ei ollu muuta väriä mut eiköhän poika tarkene talven yli :) Ja sitten taas Rossi innostu ratsastamaan Taavilla mutta nyt vaan hyppäs ite maasta asti sinne selkään:) Ihme että Taavi ei säikähtäny ku kissa kiipee loimee pitki selkään:D Ja ei meinannu suostuu tulla alas sieltä! Ja se satula suojus onnistu ihan hyvin ja on viimestä saumaa vaille valmis, mutta kappas kepponen meijän ompelukone meni just  rikki nii pitää varmaan ruveta käsin ompelee :)



Eipä mulla nyt kai muuta oon pitää kattoo et jaksaako sunnuntaina kirjotella tänne taas!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti