sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Koulutunti

Kerron teille nyt pikkasen siitä koulutunnista joka oli täänä! Saatiin kuvia nii niitä sitten laittelen tänne :)

Aluks tehtiin pitkillä sivuilla aina eka asetus ulos ja sitten vaihettiin keskellä sisäänpäin. Taavi rentoutu jo tässä tehtävässä tosi kivasti,  vasempaan kierrokseen meinas olla vähän nihkee sisäänpäin asetus ja koko tunnnin tuntu että sisäpohje ei menny hirmu hyvin läpi!
   Sitten ruvettiin tekemään samaa kun viime tunnilla. Mentiin siis pääty-ympyrällä ja asetuksia sekä sisään että ulospäin ja välillä pienennettiin ympyrää! Meni iha  kivasti ja sitten Lotta lähti Wallen kaa pois siitä ympyrältä ku se otti tunnin vähän kevyemmin, nii sitten mä rupesin laukassa tekemään samaa kun ravissa. Se meni hyvin lukuunottamatta sitä että satulavyö ei ollu vielä tarpeeks tiukalla nii se vähän keikku, mut Taavi meni silti hyvin.
 
 Sitten Lotta tuli siihen kans ja ruvettiin tekemään käynnistä laukannosto ja sitten suoraan laukasta käyntiin. Alussa Taavi meni ravin kautta käyntiin mut lopussa sitten meni hyvin ja saatiin suoraan laukasta pysähdys tehtyä lopuks.
     Ravattiin välilä ja tehtiin pitkät sivut asetettuna sisäänpäin ja sitten siihen pieni voltti keskelle. Meni tosi kivasti ja sain tehtyä hyvät voltit Taavin kanssa ja muutenkin Taavi oli tosi rento ja kiva ratsastaa(:
     Tehtiin niin paljon juttuja tällä tunnilla et en enään muista mitä kaikkee tehtiin, mutta ainakin laukassa tehtiin samaa ku mä tein alussa yksin ja sitten semmosta että pitkillä sivuilla tultiin uralta pois pari metrii ja sitten takasin uralle. Se oli tosi kiva tehtävä ja oon yllättyny että Taavi ei vaihtanut laukkaa välissä ja meni muutenkin tosi nätisti koko tunnin jos yksiä laukka pukkeja ei lasketa :)






    Lopussa tehtiin samaa kun alussa pääty-ympyrällä ja annettiin hevosten mennä pidemmässä muodossa :) Viime tunti meni ehkä pikkasen paremmin, mutta meni tääkin tosi kivasti. Kaikki asiat oli helppoja mutta oli hyvä että niitä käydään aina vlillä läpi (:

Ens viikko menee sitten ihan normi liikutuksessa ja ois tarkoitus hypätä yhen kerran kun sitten ens viikonloppuna on ne Lappeenrannan kisat! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti