sunnuntai 25. marraskuuta 2012

Kisat

Tänään oltiin Lappeenrannassa kisoissa ja ekassa luokassa eli 70cm tuli ekassa vaiheessa yks pudotus ja sitten 80cm meijät hylättiin. Unohdin melkein yhden esteen ja sitte käänsin Taavin sille esteelle nii se este tuli nii nopeesti että kiels ja mä tipahdin selästä (: Ja muutenkin radoissa oli monta tiukkaa mutkaa joista jotenkin selvittii, mutta teki tiukkaa :)

    70cm rata oli taas kauheeta kaahotusta ja varmaan näyttikin tosi ihanalta se meijän meno! :D Ekassa verkassa en päässy hirveesti hyppäämään ku ne muut vaan veti siellä laukkaa ympäriinsä ja Taavin kanssa en voi mennä sinne sekaan ku sitte se innostuu ja kellään ei oo turvallista sen jälkeen! Sain kuitenkin pari semmosta kaahotus hyppyä otettuun ja sillä lähettiin radalle. Pudotus tuli kun pitkällä sivulla oli yksi este ja siihen oli pitkä lähestyminen nii Taavi ei oikein keskittyny siihen esteeseen vaan et pitää päästä mahdollisimman kovaa sen yli joka sitten kostautui. Ennen estettä Taavi ei kuunnellut yhtään mun apuja, vaikka olikin bautserit eikä normit kolmipalat, mutta kyllä tän kokemuksen jälkeen rupeen menemään semmosella kuolaimella johon Taavi reagoi edes jotenkin ja sitten muutenkin harjottelen sitä et se tulee esteen jälkeen nopeesti takaisin!!



   80cm verkka oli jo parempi vaikka en siinäkään päässy hirveesti hyppäämään ku kaikki hyppäs vaan koko ajan nii en viittiny väliin tunkee. Mutta kun viimein päästiin hyppäämään niin Taavi oli jo huomattavasti rauhallisempi niin kuin aina toisessa radassa. Radalle lähdin hyvällä ja varmalla mielellä, mutta ekan esteen jälkeen ei ollu enään nii varma olo :) Rata oli sama kun ekassa ja vauhtia oli ihan yhtä paljon, mutta sitten se yksi käännäs joka oli jo ekassa radassa tiukka niin oli tässä sitten ``kohtalokas`` kun unohdin sen tyystin ja sitten vaan huomasin että se onkin jo tossa ja käänsin nii sitten tuli aivan liian yllättäen Taaville niin sitten se fiksuna kiels ja mä tulin alas. Mutta en syytä yhtään Taavia siitä vaan ihan oma moka oli, ois vaan pitäny ottaa neljä virhepistettä ja kiertää voltin kautta sille esteelle uudestaa mut ei sille enään mitään voi! :(

  Tippumisen jälkeen menin tietenkin vielä selkään ja otin ulkokentällä vielä ravit ja laukat molempiin suuntiin ja Taavi tuntu tosi kivalta ja oisin voinu mennä sillä vielä vaikka yhden radan :) Muuten kisapäivä oli onnistunu Taavin alkusekoamisia ja minun mokailua lukuunottamatta. Ehkä sitten toisella kerralla vähän paremmin menee:) Mutta just näissä kisoissa ois voinu just pikkasen edustaa ku oli tuttuja kattomassa ja sitten Taavin vanha omistaja, mutta ei voi mitään! Lisää treeniä!! :) Kisoista otetut kuvat on aika huonoja mut 80 radasta on video niin näätte mun tyylikkään tippumisen (: Videolla se vauhti ei näytä niin kovalta kun katsomossa tai sitten kun ootte tuolla selässä :)

Video:  http://www.youtube.com/watch?v=cOgYYeK93W0&feature=youtu.be

                                                                                                                                                                                                                     

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti