lauantai 3. marraskuuta 2012

Talvi tuli, ja niin se myös meni!

En oo nyt yli viikkoon kirjotellu, mutta ei tässä nyt mitään ihmeempiä oo tapahtunu! Kaikki on valittanu että ei pysty ratsastaa ku tuli lumet ja on liukasta, mutta meillä ei oo sitä ongelmaa koska sillo viime kengityksessä laitettii kaikille hepoille hokit, mutta meijän kenttä oli alkuviikosta nii huono että siinä ei pystyny menee.
 
    Maastossa ollaan köpötelty melkein viikko ja sunnuntaina ja tiistaina Taavilla oli vapaa päivät. Keskiviikkona päästiin sitten menee kentällä, mutta olihan se vieläkin aika kova ja siinä ei pystyny laukkaamaan, mutta muuten oli ihan hyvä mennä:) Tein lyhyille sivuille kaks volttia jolla toisella siirsin Taavin peffaa ulos ja toisella sisään päin ja sittten ravasin pitkät sivut semmosta pitkää ravia:) Meni ihan kivasti vaikka yhtä kulmaa Taavi pelkäs kun valotolpasta tippu sieltä ylhäältä siihen muovi katkasiaan vesipisaroita nii se naputti nii sitä se pelkäs :P Ja muutenki oli ihan hirveesti virtaa ku viikko menty kevyesti maastossa!

   Torstaina mentiin maastoon Lotan ja Wallen kanssa koska kenttä oli taas vähän huonona kun ne lumet suli nii käytiin semmonen puolentunnin käyntimaastoja mä meni Taavilla ilman satulaa. Muuten annoin Taavi oikestaan kävellä pitkällä ohjalla, mutta hetkeks otin ohjat ja pikkasen taivutteli ja kaikkee muuta :)

    Eilen menin sitten taas kentällä kun siinä pysty jotenkin menemään, olihan se tosin vähän märkä! menin semmosta jännää juttua jonka kenkin ite:) Taavi rentoutu tosi hyvin ja lopussa haki vähän Peräänantoon! :)
Tein myös molempiin suuntiin pari laukan nostoa ja Taavi innostu heti(; Loppuraveiks menin iha vaan pitkillä ohjilla reipata ravia ja annoin Taavin venyttää askelta kunnolla!

   Evestä sen verran että nyt sen jalka ei oo enään turvotellu ja on aina välillä päässy mukaan maastoon:) Tais olla torstai päivä kun varusteltiin se ja laitetiin sille semmose piuhan tapaset apuohjat ja mä menin selkään ja ihan vaan tossa pihalla totutettiin sitä niihin että oppis menemään oikenpäin. Ja sitten kokeiltiin myäs että miten kulmee liinassa ja se meni oiken mainiosti:)

   Eipä tässä nyt oikeen muuta oo tapahtunu ja toivotaan että nyt päästään normaaliin liikutukseen ja johonkin valmennukseen tai tunnille:) Ja tallimme rupeaa siirtymään nykyaikaan kun äiti osti  kuivaus kaapin kun kuitenkin neljän hevosen suojat/pintelit nii talvella ois aika työ kuivattaa niitä! :) Lopuks viel kuvia kun Taavi toimi terapiaratsuna kissallemme Rosille:) Saatin kunnon naurut :D

puhdas loimi ja sillee:)


kännykän laatu:)



Rupesin tekee Taavin toiseen satulaan satulasuojusta mut kattoo sitten mitä siitä tulee että viitinkö laittaa edes kuvaa siitä teille(: Nii ja kiitos kun vastasitte tuohon kyselyyn!
Voin jo valmiiksi ilmoittaa että seuraava postaus tulee vasta etns viikonloppuna, kun on vähän kiireitä!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti