lauantai 17. marraskuuta 2012

Treenailua

Nyt vihdoin ollaan pystytty Taavin kanssa treenailemaan paremmin ku edelliset viikot:) 

Maanantaina, Tiistaina ja Torstaina kouluiltiin Taavin kanssa ja meni tosi kivasti Taavi oli joka kerralla rento ja muutenkin tosi hyvä ratsastaa. Laukatkin on menny hyvin ja Taavi ei oo pukitellu tai muuta sellaista keksiny. Mutta voi johtua siitä ku saatiin lainaan satulan alle semmoset kumi jutut nii oon käyttäny niitä satulan alla.

Keskiviikkona Taavilla oli vapaa mut menin Evellä ja sekin meni tosi kivasti. Menin alussa vaan käynnissä pääty-ympyrät ja sitten ravisa sama ja vähän peruutuksia pitkillä sivuilla. Sitten kokeilin laukata ja kyllä se lähti laukkaa, mutta en mitään ihmeempää siinä tehny! Kaikinpuolin fiksu hevonen joka varmasti oppii hyvin perus ratsuksi(: Nii ja keskiviikkona Taavilla ja Wallella oli kengitys!



Perjantaina Sitten päätin hypätä kun kenttä oli hyvä. Menin eka laittaa esteet kentälle ja sitten menin putsaa karsinan ja varustelin Taavin. Laitoin kentälle neljä estettä jotka oli niin että oli ponnistuspuomi ja sitten oli kolme estettä kolmen metrin välillä ja sitten oli reilu kuus metriä ja oli yksi este. Alkuverkaks menin ravissa ihan vaan rentoa ravia ja sitten ympyröitä ja pari laukan nostoa. Hypyt oli hyviä ja Taavi oli tosi rento ja muutenkin semmonen rauhallinen. Toisessa suunnassa yritti vähän kaahotella, mutta lopussa sain hyvät hypyt ja lopetin ja meni loppuravit ja käynnit:) Mentiin kuitenkin 90 cm pysty ja muuten oli esteet ristikkoja! Kuva laadut on ihan huippuja kun kännykällä otettu ja pimeessä!



Tänään menin kevyesti ilman satulaa ja Taavi oli taas kerran rento ja muutenkin tosi mukava ratsastaa<3
Mutta menin siks vähän kevyemmin koska huomenna on taas pitkästä aikaa Jaanan tunti ja toivottavasti ois yhtä hyvä kuin viime tunti!


Tässä on kaikki tärkein tästä viikosta ja toivotaan että ehtisin huomenna kirjotella tänne tunnnista ja saisin kuvia:) Ja jos teillä on jotain muitakin ehdotuksia tuohon erikoispostaukseen nii laittakaa ihmeessä kommenttia mitä haluatte(: Ja nyt on kuusi lukiaa ja toivotaan että lisää tulee:)
kannattaa lukea jos vain jostain saatte!

ruusukkeita :) (kaikki ei oo Taavilla saatuja)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti