perjantai 23. marraskuuta 2012

Kaikenlaista puuhailua

Tällä viikolla oon menny Taavin kanssa pääosin koulua ja on menny ihan kivasti:)

Viime talvena! :)


Maanantaina menin kevyesti koula ja tein samaa kun tunnilla tehtiin eli ravissa pitkillä sivuilla asetus ja sitten keskelle voltti. Taavi oli rento ja ei hölmöillyt mitään!

Tiistaina Taavilla oli vapaa päivä. :)

Keskiviikkona menin taas koulua ja ei menny ihan putkeen kun T oli näkevinään kentän toisella laidalla hattivatteja ja pelkäs niitä ja ei keskittyny vaikka yritin saada sen työskentelemään! Laukat kuitenkin sain otettuun menin keski ympyrällä ja tein samaa kun tunnilla että nostin käynnistä laukan ja sitten suoraan käyntiin laukasta. Meni ehkä pikkasen paremmin kun tunnilla :) Loppuravit menin kevyesti pidemmällä ohjalla!

Torstaina päätin mennä esteiden sijasta puomeja ja laitoin kentälle vähän radan tapaisesti ne puomit ja yhden ristikon, että tulis muutenkin ihan teiden harjoittelua. Laitan kuvan alemmas(:  Taavi oli edellistä päivää huomattavasti parempi ja sain sen keskittymään paremmin työskentelyyn. Menin eka kaikkea ravissa ja sitten laukassa! Sain hyvin pidennettyä laukkaa ja sitten taas lyhennettyä ja Taavi toimi kuin unelma. Lopuks ravasin kevyesti pitkällä ohjalla ja Taaville tuli jopa vähän hiki :)



Tänään  kouluilin ja taavi oli pikkasen jännittynyt mutta loppuun kohden meni paremmin. Ravissa menin vaan pitkää ravia jotta saisin T rennoksi ja vähän voltteja. Sitten tein niin että laukkasin aina lävistäjät sitten menin ravia niin että taavi olis rento ja nostin taas lävistäjällä laukan eli vaihtelin aina suuntaa.

Huomenna ois tarkotus mennä heti aamusta maastoon ja sitten illalla vähän kattoo mitä otan mukaan sunnuntain kisoihin :) Vaihdoin muuten kuolaimet bautsereihin kun Jaana sillo viime sunnuntain tunnilla sano että hypätessä pitäis olla pikkasen vahvemmat kuolaimet kun ottaa niitä lähtöjä nii ei riitä normaalit kolmipalat ja ostettiin semmonen suora kumi-pelham kuolain että sitten sillä opettelen menemään talven ajan tosin en meinaa mennä ainakaan aluks vipuvarrella vaan ihan yhdellä ohjalla ja tohon normaaliin kuolainrenkaaseen laitan ohjan :)

 Pitäkää peukkuja sunnuntaisiin kisoihin!! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti